jueves, 18 de noviembre de 2010

Arreplegà de material escolar i esportiu, la nostra primera activitat.

El material arreplegat anirà destinat al Col·legi Imperial de xiquets òrfens de Sant Vicent Ferrer

Arreplegà de material escolar i esportiu serà la nostra primera activitat. Des de ja mateix els nostres casals seran punts d'arreplegà de material escolar i esportiu que entregarem al Col·legi Imperial de xiquets òrfens de Sant Vicent Ferrer.

A més ens agradaria convidar a totes les comissions falleres de València i Torrent a què se sumen a la iniciativa, per això fins al 18 de desembre tindrem habilitat en els nostres casals un punt d'arreplegada del material.

Però a més, les comissions que ho desitgen, també podran fer la seua aportació el 19 de desembre durant el torneig de Nadal que tradicionalment organitza la Fundació Aixec, fundació que recolza a les persones amb paràlisi cerebral i les seues famílies, on també estarem presents col·laborant en el dit torneig.

L'entrega al Col·legi Imperial de xiquets òrfens de Sant Vicent Ferrer la realitzarem el mateix dia 19 de desembre durant la jornada en què s'unix esport i solidaritat de la mà de la Fundació Aixec, per això vos convidem a totes les comissions falleres a què no sols realitzen les seues aportacions de material escolar i esportiu, sinó que assistisquen a disfrutar del torneig de nadal que organitzat per la Fundació Aixec.

Si voleu conéixer un poc més sobre el Col·legi Imperial de xiquets òrfens de Sant Vicent Ferrer podeu visitar la seua pàgina web.

Ací podeu conéixer a la Fundació Aixec.

No hay comentarios:

Publicar un comentario